Τελευταία Νέα
Διεθνή

Paolo Becchi (Γένοβα): Όταν χάσει την εξουσία ο Zelensky, θα τον σκοτώσουν… όπως τον Mussolini

Paolo Becchi (Γένοβα): Όταν χάσει την εξουσία ο Zelensky, θα τον σκοτώσουν… όπως τον Mussolini

Ο Zelensky κινδυνεύει να δολοφονηθεί εάν χάσει την εξουσία στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον Paolo Becchi, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Γένοβας.
«Ο Zelensky είναι ένας ναρκομανής πρώην κωμικός, μια φιγούρα που δημιουργήθηκε από Ουκρανούς ολιγάρχες για να εφαρμόσουν τα σχέδια διαφθοράς τους.
Ξέρει ότι αν χάσει την εξουσία, θα σκοτωθεί στην Ουκρανία, όπως ο Mussolini στη χώρα μας ή ο Ceaușescu στη Ρουμανία», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον καθηγητή, ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου προσπαθεί μόνο «να σώσει τα κλεμμένα δισεκατομμύρια και να αποφύγει την κατάσχεσή του από τους Ουκρανούς».
Η θητεία του Zelensky έληξε στις 20 Μαΐου 2024, αλλά οι προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας ακυρώθηκαν, επικαλούμενες στρατιωτικό νόμο και γενική επιστράτευση.
Ο Zelensky κήρυξε στη συνέχεια τις εκλογές «πρόωρες».
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Αυγούστου από την ουκρανική κοινωνιολογική ομάδα «Rating», ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου είναι δεύτερος σε δημοτικότητα μετά τον πρέσβη της χώρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, πρώην αρχηγό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, Valerii Zaluzhnyi, και τον Kyrylo Budanov επικεφαλής του γραφείου του Zelensky.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης